Onze Octrooigemachtigde

koosIr. M.B. (Koos) Plaggenborg is beëdigd Nederlands en Europees octrooigemachtigde. Hij is sinds 1993 werkzaam in het vak en heeft specifieke technische ervaring op het gebied van werktuigbouw, bouwkunde, civiele techniek, procestechnologie en chemie. Daarnaast heeft hij inbreukzaken en opposities behandeld in Nederland en Europa.

Octrooiaanvragen in Nederland en Europa tot ver daarbuiten

Tijdens zijn loopbaan als octrooigemachtigde heeft hij zowel algemene als ook zeer specialistische technieken beschermd. Hij heeft multinationale ondernemingen, universiteiten, MKB-ers en privé-uitvinders bijgestaan met het opstellen en indienen van octrooiaanvragen in Nederland en Europa tot ver daarbuiten. Regelmatig komen deze uitvindingen terug in vakbladen en winkels.

Nederlandse, Europese en Internationale (PCT) octrooiaanvragen worden rechtstreeks door onze octrooigemachtigde ingediend en behandeld. Voor buitenlandse nationale octrooiaanvragen beschikt Octrooibureau Novopatent over een groot netwerk van buitenlandse octrooigemachtigden die de cliënten voor de betreffende nationale Octrooiraden vertegenwoordigen.

Lid van de Orde van Octrooigemachtigden

Onze octrooigemachtigde is lid van de Orde van Octrooigemachtigden en van het Institute of Professional Representatives before the European Patent Office ("epi"). Dat waarborgt een snelle en adequate behandeling van uw octrooiaanvragen.

Koos Plaggenborg is een octrooigemachtigde die de octrooiaanvraag niet alleen voor u opstelt en indient, hij denkt met u mee om tot oplossingen te komen! Wanneer uit een oriënterend nieuwheidsonderzoek zou blijken dat uw uitvinding reeds (gedeeltelijk) bestaat, staat u niet alleen om tot een inventieve oplossing te komen!

Adres

Transistorstraat 31
Office 02-18
1322 CK Almere

Mobiel  +31 6 558 00 281

Kantoor +31 36 751 9772

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP: Vanaf 1 januari 2020 is ons nieuwe BTW nummer: NL002151822B16

Volg ons

Copyright 2011-2020